MD Personvern

Hvem vi er

Modern Design er en frisørbedrift med hovedsete i Rogaland. Du finner oss i fra Stavanger i nord til Egersund i sør, men vi har også salonger på Østlandet. Vi er brennende opptatt av å gi deg den gode følelsen både i salong og på nett. Derfor tar vi personvernloven alvorlig og her har du oversikt over hvilke tiltak og rutiner vi har på personlig informasjon.

Vår nettstedsadresse er: http://www.moderndesign.no

Modern Design AS
Vågsgata 33, 4306 SANDNES
md@moderndesign.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som Modern Design samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg.
Opplysninger som samles inn automatisk:

  • Din IP-adresse
  • Nettleseren og enheten du bruker
  • Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold
  • Geografi, hvor i verden du besøker nettstedet fra

Cookies (informasjonskapsler) på moderndesign.no

Med nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva «cookies» er. Her finner du informasjon om informasjonskapsler.  Ved å bruke moderndesign.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

«Cookies» – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som de fleste nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne og den gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) på pc, mobil og nettbrett er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på en server. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører, operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon på og inn til nettstedet vårt.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere brukernes trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til  andre personer utenfor Modern Design AS eller våre datterselskaper untatt en 3.part vi har gitt innsyn- og redigeringssrett for trendanalysen av nettsiden. De bistår i form av hjelp til oppsett av analysene og forslag til forbedring.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nyheter på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen personopplysninger med noen utenfor bedriften Modern Design. Personopplysninger vi får inn via kontaktsiden har vi egne rutiner på ifm bruksmåte og sletting.
I forbindelse med konkurranser blir det publisert vinnernavn på nettsiden. Navnet blir kun publisert på nettsiden og blir ikke videreformidlet

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

I forbindelse med konkurranse lagrer vi det publiserte navnet i minimum 2 uker, høyst 4 uker etter vinneren er trukket.

Google Analytics

Modern Design benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere bruksmønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Du har rett på innsyn i alle opplysninger som er registrert. Dersom du ber om innsyn skal henvendelsen rettes skriftlig til nettsideredaktør i moderndesign.no som skal besvares innen 30 dager av administrasjonen.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Ved timebestilling hos Modern Design via web, mobil eller nettbrett blir du overført til en betrodd tredjepart (Odin Data, FixIT Timebestilling) som vi benytter oss av på grunn av godt innarbeidet system og alle våre salonger bruker det. Personvernerklæringen deres finner du her: https://fixit.no

Din kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Modern Design AS
Vågsgata 33, 4306 SANDNES
md@moderndesign.no
Tlf: gå til kontaktside

Postadresse:
Modern Design AS
Pb 109, 4301 SANDNES

Tilleggsinformasjon

Norsk lovverk gjelder da Modern Design AS er registrert i Norge

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger blir beskyttet via nettstedets egen kryptering.

Våre rutiner for datalekkasjer

Våre rutiner for datalekkasjer er å umiddelbart informere de berørte og straks igangsette tiltak for å utbedre lekkasjen.

 

Klage til Datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.