5 kjappe header - Ine Beate

5 Kjappe med Ine Beate

Frisør, Modern Design Bystasjonen

Visste du at Modern Design er 40 år i år?

Ine - Modern Design Bystasjonen

JA, vi hadde jo fest!

Vet du hvor den første Modern Design salongen åpnet?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Tjensvoll, ikke sant?

Hvorfor jobber du i Modern Design?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Det var den plassen som ga meg mest muligheter til å gjøre det jeg ville, til å utvikle meg i den retningen jeg ønsker. Når jeg var på intervju, fokuserte de veldig på hva jeg ville. Det er også en superbra oppfølging som gjør det trygt og vi blir sett for den vi er, altså individuelt.

Hvorfor tenker du at Modern Design har blitt 40 år?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Mye av det samme som jeg svarte på forrige spørsmål, men fordi de holder seg oppdatert, er flinke på markedsføring, oppdatert på moter og trender. De som jobber hos oss elsker jo faget og brenner for det de gjør. Det er noe av det jeg tenker kundene også merker!

Syns du 40 år er lenge?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Ja, herregud. Jeg er jo bare 23!

5 kjappe header - Ine Beate

5 Kjappe med Ine Beate

Frisør, Modern Design Bystasjonen

Visste du at Modern Design er 40 år i år?

Ine - Modern Design Bystasjonen

JA, vi hadde jo fest!

Vet du hvor den første Modern Design salongen åpnet?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Tjensvoll, ikke sant?

Hvorfor jobber du i Modern Design?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Det var den plassen som ga meg mest muligheter til å gjøre det jeg ville, til å utvikle meg i den retningen jeg ønsker. Når jeg var på intervju, fokuserte de veldig på hva jeg ville. Det er også en superbra oppfølging som gjør det trygt og vi blir sett for den vi er, altså individuelt.

Hvorfor tenker du at Modern Design har blitt 40 år?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Mye av det samme som jeg svarte på forrige spørsmål, men fordi de holder seg oppdatert, er flinke på markedsføring, oppdatert på moter og trender. De som jobber hos oss elsker jo faget og brenner for det de gjør. Det er noe av det jeg tenker kundene også merker!

Syns du 40 år er lenge?

Ine - Modern Design Bystasjonen

Ja, herregud. Jeg er jo bare 23!