EGENERKLÆRING OM KORONA

Kjære kunde.

Vi gjør hva vi kan for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger myndighetenes krav og råd til smittevern. Vi trenger din egenerklæring før vi kan starte behandlingen.

Helsemyndighetene har satt krav til smittevernfaglig drift i Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet (covid-19-forskriften)

Om sykdomssymptomer
Virksomheter som tilbyr frisørtjenester, hudpleie, massasje og kroppspleie, tatovering, hulltaking (piercing) og liknende tilbud, skal ikke ta imot kunder som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering.

Om smittesporing
Virksomheten skal, til bruk ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid, hvor kunden mottok tjenester og hvilke ansatte som har ytt tjenester til hver kunde. Virksomhetene skal i to uker etter utført tjeneste oppbevare informasjon som nevnt i første punktum. Virksomhetene skal informere kundene om dette.

  SALONG: *

  NAVN: *

  TELEFON: *

  E-POST: *

  DATO: *

  KLOKKESLETT PÅ FRISØRTIMEN: *

  SAMTYKKE: *
  JEG ER INNEFORSTÅTT MED OVENSTÅENDE

  Etter innsendt skjema, vennligst gå inn på mailen du oppga og finn kvitteringen som må vises til frisørene før behandlingen starter

  Dette vil stå i kvitteringsmailen du får tilsendt etter utfylt skjema:

  Mitt navn er _____________, og JEG ER INNEFORSTÅTT MED OVENSTÅENDE som betyr at Modern Design lagrer personlig info om meg i 2 uker og jeg samtykker til at jeg ikke har noen symptomer på Covid-19 / Korona.

   

  Får du ikke mailen i innboks, vennligst sjekk søppelpost.