Modern Designs julekalender 2021

Modern Design Julekalender 2021, Gold woman

JULEKALENDER 2021 KRITERIER

Modern Design arrangerer ny julekalender på sosiale medier for 2021 også. Konkurransen fremgår slik at hver deltaker må kommentere under dagens innlegg som blir lagt ut i forbindelse med julekalender. Det er 24 luker, med premie hver dag. Innleggene kommuniserer tydelig at det er en konkurranse og for å delta må en legge igjen en kommentar/emoji i tillegg til å like siden vår.

Har en deltaker lagt igjen en kommentar/emoji på et av konkurranse innleggene har deltakeren med det samtykket til offentlig eksponering av navn/instagrambruker i forbindelse med offentliggjøring av vinner mot andre deltakere.

Vinnere trekkes morgenen dager etter på mandag til fredag, fredag til mandag blir trukket/annonsert på mandagen. Vinnerne vil bli kontaktet direkte i «direkte melding» inne i Instagram. Det vil også bli annonsert at vinneren er trukket i kommentarfeltet under gjeldene dag/luke. Samtidig vil det også bli publisert på en egen side på nettsiden. Navnet vil ligge offentlig tilgjengelig ut 2021.

Premien(e) er satt og produktene er navngitt i innleggs teksten for gjeldene kalender luke. Det er ikke lov å bytte premien i andre produkter eller tjenester hos Modern Design.

Modern Design forbeholder seg retten til å sende vinner til en annen salong om premie produkter ikke er lagervare. Skulle det være vanskelig å få til må vinneren belage seg på at det kan ta ekstra tid før produktene er i salong og klar til overlevering.

Ved premie utlevering må vinneren fremvise dokumentasjon på at de er vinneren. Vinnermelding fra Modern Designs hovedkonto på instagram skal fremvises til frisør hos avtalt salong for at premien skal kunne utleveres. Det er gitt beskjed om hvem som er vinneren og hvilke produkter vinneren har vunnet til salongen i forkant.

Premien skal hentes innen 31. desember 2021 og er det andre enn vinneren som skal hente premien må dette gis beskjed om i forkant. Blir ikke premien hentet, eller annet er avtalt innen fristen blir gjeldene lukepremie annullert og vinneren kan ikke lenger hente premien.

Julekalenderen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Facebook/Instagram.

 

Er det spørsmål i forbindelse med julekalender kan de sendes til

bard@moderndesign.no