Her finner du siste nytt fra salongene våre

Julekalender 2022

Vinn eksklusive premier hver dag, i vår julekalender. Dagens eksklusive luke publiseres her hver dag. For å delta i konkurransen: https://www.instagram.com/moderndesignfrisor/ Følg med her for daglig oppdatering av vinnere på de ulike lukene.    

⇒ Les mer

Kurs i Amsterdam

En gjeng med våre frisører reiste til Amsterdam på kurs hos Kinki Academy. Her er det to dager med kurs, workshop, hygge, sosialt, shopping og opplevelser. Turen så helt fantastisk ut, og frisørene sitter igjen med massevis av kunnskap, nye innputt og sosialt påfyll.

⇒ Les mer

Årets Julekalender

I år er vi så heldige å få dele ut store premier til dere hver dag fra 1. desember, og helt frem til og med julaften. Dette er så stas, fordi det er virkelig en eksklusiv og unik jule kalender, med de flotteste hårproduktene, verktøy og varmeverktøy til  ditt hår.   Følg oss på Instagram […]

⇒ Les mer

HårShow

For et show Modern Design leverte til årets Hårmesse, på Sola Air Hotell. 50 modeller, dansere fra The Core dansestudio, et knippe med frisører fra Modern Design som sto bak dette braket av et hårshow. Utallige timer med planlegging, organisering, prepping av modeller, scene øving, og utføelsen på selve dagen. For et fantastisk team vi […]

⇒ Les mer

Modern Design Fest

Modern design familien var samla til årets mest fargerike fest. God stemning, godt humør og en fargerik gjeng var skamklar til å endelig kunne være sammen på fest igjen. Alltid like kjekt å treffes på tvers av avdelingene. Jubilanter ble hyllet, kongens fortjeneste medalje ble delt ut og lærlinger som har tatt svennebrev i 2022 […]

⇒ Les mer

Lars Terje Skjæveland fikk æresmedalje

Overrasket med en av de eldste æresmedaljene som fortsatt er i bruk i Norge.

⇒ Les mer

Årets Frisørbedrift 2022 er Modern Design Tønsberg

Vi er så stolte over Modern Design Tønsberg! Prisutdelingen gikk av stabelen lørdag 19. mars i forbindelse med Hår & Skjønnhet 2022 på Clarion The Hub. Modern Design hadde 2 nominerte.

⇒ Les mer

Trygg salong

Trygg salong er ikke en motsetning til fantastisk resultat! Tiden du er hos oss skal være like god opplevelse som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

⇒ Les mer

Nå sykler de heller Norge på kryss og tvers for kreftsyke barn.

I år sykler de Norge på kryss og tvers for kreftsyke barn, og samler inn penger til barnekreftforeningen. Få med deg historien til Lykke i et hjerteskjærende og fint intervju av foreldrene.

⇒ Les mer