Vi har bidratt til den gode følelsen siden 1980

Modern Design er en norsk kompetansebedrift innen frisørfaget med salonger, konsulenter og eget frisørinstitutt. Helt siden oppstarten i 1980 har målet vært å skape fornøyde kunder som føler seg bra når de kommer – og enda bedre når de går. Som toneangivende aktør i faget jobber vi kontinuerlig med å holde oss oppdatert på trender, behandlinger og annet som kan komme kundene våre til gode.

Eget team for kunnskapsdeling

Vårt eget Team Modern Design består av et knippe engasjerte, dedikerte og svært dyktige frisører. Målet er å dele kunnskap og kreativ inspirasjon, samt bidra til fornying og forbedring av teknikk og kompetanse. Teamet holder kurs både internt og eksternt, og tar også stylingoppdrag for reklamebransjen, motemagasiner og show. Team Modern Design har et tett samarbeid med L’Oréal Professionel.

Bli bedre sammen med oss!

Vi tilbyr kompetanseutvikling til andre frisørsalonger, og tilpasser mer enn gjerne et opplegg basert på salongens behov innen farge, klippeteknikker, styling, oppsett, form- og stilanalyse m.m. Vi har utleie av lokaler med tilgang på konsulenter, og tilbyr også workshop. For mer informasjon, kontakt Vibeke på telefon 922 89 134 eller vibeke@moderndesign.no.

Prisvinnende frisørskole i Sandnes

Vår egen frisørskole, Frisørinstituttet, ble etablert i 2000 og holder til i Sandnes. Frisørutdanningen følger læreplanen for VG2, men er langt mer yrkesrettet enn i den offentlige videregående skolen. Frisørinstituttet er godkjent opplæringskontor for frisørfaget og er også Lånekasse-godkjent for lån/stipend. Skolen er blitt kåret til Europas beste av organisasjonen Intercoiffure Mondial.

Les mer på skolens egen nettside: www.f-i.no