Gi flere en god opplevelse – og ha det bra selv!

Er du kreativ og interessert i en givende frisørkarriere i et faglig sterkt miljø? Vil du ha en trygg arbeidsplass med engasjerte kollegaer? Ønsker du å gjøre en forskjell for andre mennesker? Modern Design er alltid på jakt etter frisører og frisørlærlinger som liker følelsen av å skape gode opplevelser både for seg selv og andre.

Alle Stillinger Rogaland // Østlandet

Modern Design Sandvika / Stillinger: 2 / Frist: løpende
Modern Design Opplæringskontoret / Stillinger: 5 / Frist: løpende
Modern Design Ringnes Park / Stillinger: 1 / Frist: Snarest
Modern Design Fornebu / Stillinger: 2 / Frist: Snarest
Modern Design Apollo Hårsenter / Stillinger: 1 / Frist: Snarest
Modern Design AMFI Vågen / Stillinger: 1 / Frist: Snarest
Modern Design Bystasjonen / Stillinger: 1 / Frist: Snarest
Modern Design Sandvika / Stillinger: 2 / Frist: Snarest
Modern Design Sandvika / Stillinger: 2 / Frist: Snarest
Modern Design Bekkestua / Stillinger: 2 / Frist: Snarest

3 gode grunner til å jobbe hos oss

Vi trenger deg
Som en av landets ledende frisørkjeder har vi et stort kundegrunnlag og et bredt spekter av spennende oppgaver som venter på akkurat deg.

Vi heier på deg
Som en del av laget vårt får du utvikle deg som frisør i et kreativt og faglig sterkt miljø, med mange muligheter til videreutvikling og mer ansvar.

Vi heier på hverandre
Et trygt og godt arbeidsmiljø er viktig for å ha det bra – og gjøre det bra. Derfor jobber vi kontinuerlig med lag- og kulturbygging i salongene våre og på konsernnivå.

Lars Terje Skjæveland, Daglig leder Modern Design

Vi tar vare på deg fra dag én

  • Muligheter for videreutvikling: Team Modern Design, opplæringsstudio for lærlinger og ansatte, utdannelse for Makeupartister
  • Bedrift for inkluderende arbeidsliv (IA)
  • Treningsavtale for alle ansatte
  • Gode lønnsmuligheter

Bli bedre kjent med oss

Noen er helt ferske, mens andre har jobbet her i en årrekke. Noen har alltid visst at det var frisør de ville bli, mens andre tok en litt mer tilfeldig vei inn i karrieren. I videoene under kan du bli bedre kjent med noen av de 200 dyktige frisørene som jobber ved en av våre mange salonger.

En dag på jobben

… kan være så mangt! Det er de gode arbeidshverdagene sammen med kunder og kollegaer, de spesielle anledningene der vi går sammen for en god sak, kursene og workshopene der vi lærer noe nytt, arrangementene der vi får vist fram det gode frisørhåndverket, og feiringen av alt det vi får til sammen. Blir du med på laget?

Vi skal gjøre det bra – sammen!

Hvert menneske er verdifullt i seg selv, men samtidig kan ingen kan gjøre alt alene. Derfor er Modern Design bygget som et lag der vi tar vare både på hverandre og dem som besøker salongene våre. Og fordi ingen er like, er vi opptatt av å respektere det som gjør oss forskjellige. Hos Modern Design skal du føle deg velkommen som den du er – uavhengig av om du er kunde eller medarbeider.