Vi er så stolte over Modern Design Tønsberg!

Vi er så stolte over Modern Design Tønsberg! Prisutdelingen gikk av stabelen lørdag 19. mars i forbindelse med Hår & Skjønnhet 2022 på Clarion The Hub. Modern Design hadde 2 nominerte.

  • Årets Konsern- Modern Design AS
  • Årets Bedrift- Modern Design avd. Tønsberg

Modern Design Tønsberg stakk av med prisen Årets bedrift å jubelen sto i taket og spesielt fra de 44 frisørene fra firmaet som reiste til Oslo denne gang for å delta og heie frem de nominerte.


Tusen takk for en fantastisk helg! Tenk at vi har vunnet Årets Frisørbedrift 2022!!! Dette er så stort og vi er så stolte og ydmyke over å få denne tittelen. Tusen takk til alle kundene våre som daglig er med på å gjøre hverdagen vår så spennende og meningsfull! Tusen takk til alle jentene, Margaret, Bojana, Gøril, Julie V, Mari, Elisabeth, Julie T og Dibora, som hver dag skaper noe sammen som gjør dette til mye mer enn en vanlig arbeidsplass. De er enestående og unike og jeg ser opp til hver og en av de! Det er rett og slett en glede å få lov til å jobbe med disse enestående jentene! Tusen takk til Lars Terje for et fantastisk samarbeid og for all tillit og støtte. Nå skal vi glede oss over denne deilige følelsen og vi ser så frem til å dele denne opplevelsen med dere som kommer inn i salongen hver dag! Gratulerer også til alle nominerte og alle vinnere! For en fantastisk bransje vi får lov til å være en del av!

Ingun Flåtnes Dalseth