På to hjul fra Norge til Paris, med Modern Design som sponsor.

På to hjul fra Norge til Paris, med Modern Design som sponsor.

Team Rynkeby – God Morgon ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre bedrifter ga også sin støtte. Faktisk var deltakerne på historiens aller første Team Rynkeby – God Morgon-lag så flinke til å skaffe sponsorer at overskuddet viste seg å bli på hele 42 000 NOK da laget var tilbake i Danmark en drøy uke senere.

Les mer om Team Rynkeby her

2100 SYKLISTER I ÅTTE LAND

Team Rynkeby består i dag av 2 100 mosjonssyklister og 550 hjelpere, fordelt på 57 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island, Tyskland og Sveits. Deltakerne er valgt ut blant tusenvis av søkere som har fylt ut søknadsskjemaet på Team Rynkebys nettside.

TEAM RYNKEBY HAR SAMLET INN MILLIONER I løpet av nesten et år skal deltakerne ikke bare bli i stand til å sykle de godt og vel 1 200 km til Paris – de forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til barn med kritisk sykdom.