Om oss

Vi er ca. 200 dedikerte og dyktige frisører fordelt på 14 salonger

Modern Design ble etablert i 1980. Våre salonger finner du i byene Sandnes, Stavanger, Bryne, Oslo, Sandvika, Fornebu, Bekkestua og Tønsberg. Helt siden oppstarten i 1980 har Modern Design vært en trendskapende og toneangivende aktør i faget. Dette har resultert i en rekke priser og utmerkelser. Modern Design har gjennom årene utviklet seg til å bli langt mer enn en frisørkjede.

Lagre

Internasjonalt Team

Team Modern Design er et knippe engasjerte, dedikerte frisører som brenner for å dele kunnskap. Både internt og eksternt holder Teamet kurs i hele landet. Målet er å fornye teknikker, finpusse på spisskompetanse og gi kreativ inspirasjon. Teamet har et tett samarbeid med Loreal Professionnel.

Teamet reiser på kryss og tvers i Norge på oppdrag opp mot reklamebranasjen, motemagasiner og show. Styling til store show i Stavanger, Oslo Fashion Week, Amanda i Haugesund, Gullruten, deltok vi også.

Lagre

Kompetanseutvikling

Vil du leie våres skreddersydde pakker, tilpasset salongenes behov, innen farge, klippeteknikker, styling, oppsett, stil og form og stilanalyse? Det er også mulighet å leie våre lokaler se utleie av lokaler og våre konsulenter viser dere det aller nyeste. Vi tilbyr også workshop, der frisørene kan jobbe på egen hånd. For kontakt og mer informasjon, send mail til post(a)moderndesign.no eller ring oss på tlf: Vibeke: 92289134

Lagre

Frisørinstituttet

I år 2000 etablerte vi vår egen frisørskole, kjent som Frisørinstituttet. Skolen har avdeling i Sandnes. Vår frisørutdanning følger læreplan VG 2 Frisør programfag er langt mer yrkesrettet enn frisørutdanningen i den videregående skolen. Høst 2013 ble vi også godkjent opplæringskontor. MD opplæringskontor for frisørfaget. Les mer på skolens egen nettside: http://www.f-i.no

Lagre