Modern Design - Team Rynkeby

På to hjul fra Norge til Paris, med Modern Design som sponsor.

Vi kan stolt si at vi sponser Team Rynkeby og deres innsats i barnekreftsaken, der pengene de samler inn går uavkortet til å bekjempe barnekreft.

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighetsprosjekt der 2100 syklister fra over 50 lag i sju land sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdommer. Siden starten i 2002 har de samlet inn nærmere en halv milliard kroner!

STARTEN PÅ TEAM RYNKEBY

Team Rynkeby – God Morgon ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre bedrifter ga også sin støtte. Faktisk var deltakerne på historiens aller første Team Rynkeby – God Morgon-lag så flinke til å skaffe sponsorer at overskuddet viste seg å bli på hele 42 000 NOK da laget var tilbake i Danmark en drøy uke senere.

Overskuddet donerte Team Rynkeby – God Morgon til barnekreftavdelingen ved universitetssykehuset i Odense, og en tradisjon var født.

Les mer om Team Rynkeby her

2100 SYKLISTER I ÅTTE LAND

Team Rynkeby består i dag av 2 100 mosjonssyklister og 550 hjelpere, fordelt på 57 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island, Tyskland og Sveits. Deltakerne er valgt ut blant tusenvis av søkere som har fylt ut søknadsskjemaet på Team Rynkebys nettside.

Turen fra Norge til Paris er ca. 1300 km lang og sykles i syv etapper. Noen lag har imidlertid en prolog dagen før den egentlige starten. Den korteste etappen er rundt 100 km, mens den lengste er rundt 200 km. Dette er ikke et tradisjonelt sykkelløp på tid, men en utfordrende mosjonstur for de som melder seg på. Lagene holder en gjennomsnittsfart på ca. 25-28 km/t.

Bli med og støtt samme sak. Vi har de fine gull sløyfene fra Barnekreftforeningen. Besøk en av våre salonger, og få med deg en gullsløyfe. Bestill time hos oss her

TEAM RYNKEBY HAR SAMLET INN MILLIONER

I løpet av nesten et år skal deltakerne ikke bare bli i stand til å sykle de godt og vel 1 200 km til Paris – de forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til barn med kritisk sykdom.

Det tyske juicekonsernet Eckes-Granini dekker de sentrale kostnadene til prosjektet, det betyr at alle innsamlede midler går uavkortet til lokale organisasjoner som hjelper barn med kritisk sykdom.

I 2019 donerte Team Rynkeby – God Morgon 106,7 mill. NOK til organisasjoner som hjelper barn med kritisk sykdom. Av dette gikk 12,7 mill. NOK til Barnekreftforeningen i Norge.

Dette må være verdens beste veldedighetsprosjekt på to hjul. Og vi er stolte av å få være en del av dette fantastiske veldedighetssykkelaget, som hvert år sykler til Paris til inntekt til Barnekreftforeningen.

Linken tar deg til team Rynkeby sin egen donasjons side

Doner ønsket beløp til en deltaker på Team Rynkeby
Vipps Team Rynkeby nr 13347
Platina Sponsor Team Rynkeby - God Morgon