Vår Frisør Ine Beate

Frisør, Modern Design Tasta

En snakkesalig, ærlig og kreativ jente som engasjerer seg i det meste og har en genuin intensjon. Hun elsker å jobbe med farger og tekniske klipper. Spesialiteten er «crazy colors», jo fler jo bedre mener hun.

Så lenge hun kan huske har hun vært en visuell og auditiv person. Så lenge hun kan huske har hun hatt en drøm og et ønske om å jobbe innenfor skjønnhetsbransjen. Men hun ble frarådet å bli frisør på grunn av en tidligere ryggskade. Etter å ha erfart litt forskjellige yrker uten hell, fant hun ut at hun var nødt å gi frisør en sjanse, om det ble fem eller førti år, det fikk være det samme.

I dag er hun veldig glad hun tok valget og stortrives i bransjen.

Et A4 liv med kreative innfall

Består av mye sosialt, «garantert for mye snakking» og kreativitet. Ofte starter en hverdag med trening og gå tur med hunden for å så gå på jobb. Et ganske A4 liv, som hun sier selv, bortsett fra noen kreative innfall som kommer når hun ønsker å gjør eller å skape.

Å utrykke seg selv på

På samme måte som å starte med maling på et blankt lerret, er hår en måte å uttrykke seg selv på. Ine er selv kjent for det røde håret og elsker å skreddersy både klipp og farge til kundene. Å inspirere kollegaer og kunder med litt annerledes frisyrer syns hun er utrolig gøy og gir påfyll i hverdagen.

Mennesker generelt og evnen til å se ting annerledes gir inspirasjon, musikk er også en kilde som gir liv til kreativiteten. Hennes bidrag til Årets Avant Garde var en tolkning fra eksotiske fugler.

Must haves

  • Maria Nila Farge kur, for å freshe opp fargen
  • Kerastase magistral creme, som er en pleiende leave-in hårkrem, spesielt designet for å behandle tørt hår
  • Kms 2in1 spray, som som forbereder håret til bruk av varmeverktøy og gir god hold til krøll eller glatting